• / Nyheter
bild
Senaste blogginlägget Det är dags för ett smalt och vasst EU Idag aktiverar Storbritanniens premiärminister Theresa May officiellt Lissabonfördragets artikel 50, och därmed begära Storbritanniens uträde ur unionen. Genom ett brev till Europarådets ordförande startar den långa och mycket komplicerade process för att ta Storbritannien ut ur unionen idag. Med an... Läs mer
Filtrera arkiv:
2017
mars februari januari
Senaste blogginlägg
Visa fler inlägg
 • Stina

  Vad händer om vi anpassar villkoren efter kvinnor?


  Kvinnor har i alla tider fått anpassa sig efter männens villkor. Kanske är det därför som män dominerar som företagare i åtta näringsgrenar jämfört med kvinnors två. Arbetsmarknaden måste förändras – det är dags att lyssna på vad kvinnorna vill ha.
  2017-03-08
  Läs mer

 • En ny liberal rörelse – men inte en nyliberal rörelse?


  På flera håll i västvärlden, inte minst i Europa och Kanada, börjar liberaler av olika schatteringar att leda motreaktionen mot högerpopulismen. Frågan är bara vad som idag definierar ett liberalt parti och vad liberaler egentligen har gemensamt med varandra.
  2017-02-23
  Läs mer

 • Eric Luth avgår: har varit stolt varje dag


  Centerpartiets Ungdomsförbund har ökat med 73% i medlemsantal under 2016. Vi har 21 aktiva distrikt, och en kampanj som håvar in medlemmar. Förbundet har förmodligen genomfört ett av de bästa verksamhetsåren i modern tid.
  2017-02-14
  Läs mer

 • Välkommen som bloggare - Adam Garneij


  Vår premiärbloggare på CUF:s nya hemsida är Adam Garneij, en skarp liberal hjärna från Lilla London. Han skriver om Folk och Försvars utbildning som han ska gå under våren.

  2017-01-26
  Läs mer