Jobb: Vi söker en valgeneral!

Är du social, strategisk, gillar att debattera politik, och vill jobba för ett ökat stöd för Centerpartiet i valet 2022? Då är denna projektanställning något för dig!

Om CUF

Centerpartiets Ungdomsförbund är en politisk organisation tätt knuten till Centerpartiet. CUF arbetar för att stärka ungas engagemang i samhället, för att tillsammans skapa en bättre framtid. Detta gör vi genom att bedriva politiskt arbete, anordna utbildningar, synas i media, opinionsbilda och stärka vår organisation. Nu söker vi en medarbetare som vill hjälpa oss att ännu bättre stärka vårt politiska och organisatoriska arbete på lokal och regional nivå! Vi söker dig som är väl förtrogen med CUF:s politik och organisation, och som delar Centerpartiets grundläggande värderingar, även om du kanske inte är medlem hos oss idag.

Om tjänsten

Som valgeneral jobbar du med att samordna CUF:s valrörelse, både på nationellt plan och som ett stöd till våra lokala distrikt. Du jobbar framförallt utåtriktat med skolbesök och debatter under valrörelsen, men också med medlemsvärvning och informationsspridning på skolor under hela året. Du stöttar upp våra lokala distrikt i deras valplanering, och hjälper dem med diverse aktiviteter. Du kommer att vara huvudansvarig för genomförandet av CUF:s valrörelse under de allmänna valen på hösten. Tjänsten innebär heltid och är en projektanställning. Du kommer jobba tätt ihop med både medlemmar och styrelsen i CUF.

Vi söker dig som

  • Är väl förtrogen med CUF:s politik och som har erfarenheter av att debattera, värva medlemmar och övrigt socialt utåtriktat arbete.

  • Har erfarenheter av organisatoriskt arbete och planering.

  • Har lätt att ta kontakt med andra människor, är initiativrik, och är självgående.

Meriterande om du

  • Är engagerad inom CUF eller annan liknande organisation

  • Tidigare erfarenhet av att ha jobbat med en valrörelse

  • Har B-körkort

Tjänstgöringsgrad: 100%

Lön: Individuell lönesättning tillämpas

Anställningsperiod: 1 februari 2022 – 31 oktober 2022, eller enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 21 november 2021, men rekryteringen sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas tidigare.

Ytterligare information om tjänsten kan du få från generalsekreterare Linnea Andersson, tel: 072 21 19 409, e-post: linnea.andersson@centerpartiet.se

Skicka din ansökan till linnea.andersson@centerpartiet.se

 

Föregående
Föregående

Jobb: Vi söker en press- och kommunikationsansvarig!

Nästa
Nästa

Jobb: Vi söker en förbundsorganisatör