• / Nyheter
  • / Centerpartiets Ungdomsförbund söker Generalsekreterare

Centerpartiets Ungdomsförbund söker Generalsekreterare

Grön bakgrund med texten "är du vår nye generalsekreterare"

Vi du jobba med att stärka ungas engagemang i samhället, driva politik för att skapa en bättre framtid och samtidigt utveckla ditt eget ledarskap? Vill du ha en central roll i en organisation i ständig utveckling för att hitta nya sätt att möta och engagera ungdomar, då ska du söka jobbet som Generalsekreterare för Centerpartiets Ungdomsförbund!

Centerpartiets Ungdomsförbund (CUF) är en politisk organisation med tätt samarbete till Centerpartiet. CUF arbetar med politik, organisation, utbildningar, media och opinionsbildning. Verksamheten utvecklas hela tiden, därför söker vi dig som har en bred erfarenhet av både politik och organisation och är flexibel i ditt tänkande och agerande. Du är väl förtrogen med CUF:s politik och organisation och delar Centerpartiets grundläggande värderingar, även om du kanske inte är medlem hos oss idag.

Vår nuvarande generalsekreterare kommer att sluta i augusti och därmed söker vi en ny generalsekreterare till CUF:s riksorganisation från i mitten eller slutet av juni. Tjänsten innebär heltid och utgår från Stockholm. Du kommer jobba tätt ihop med både medlemmar och styrelsen i CUF.

Som generalsekreterare har du, tillsammans med CUF:s förbundsstyrelse ett övergripande ansvar för att utarbeta och genomföra de politiska och organisatoriska mål som organisationen sätter upp och du utgör en nyckelroll för det långsiktiga strategiska arbetet i förbundet.

Generalsekreteraren är arbetsledare för riksorganisationens personal och ansvarar för ekonomihantering samt för personaladministration och vissa förhandlingar. I tjänsten ingår även kontakter med organisationer i Centerrörelsen, nationella och internationella organisationer, samt myndigheter.

Du som söker denna tjänst

  • har stort eget driv och är självständig samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra.
  • är flexibel och har förmåga att möta olika slags människor i olika situationer.
  • är van att driva processer framåt och har inga problem med att hantera många olika slags uppgifter samtidigt.
  • har i någon form erfarenhet av att leda unga eller har någon annan form av ledarerfarenhet.

En förutsättning är naturligtvis att du har ett stort politiskt intresse och engagemang.

Tidigare engagemang i CUF eller andra ideella organisationer är meriterande, men dock inget krav. Detta gäller också utbildning inom ekonomi, beteendevetenskap eller personalarbete.

Tjänstgöringsgrad: 100%

Tillträde: Juni 2019 eller enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 6 maj, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ytterligare information om tjänsten kan du få från nuvarande generalsekreterare Märta Martin-Åkesson på tel: 073-046 86 81, e-post: marta.martin-akesson@centerpartiet.se.

Sänd dina ansökningshandlingar till marta.martin-akesson@centerpartiet.se.