• / Nyheter
  • / Vi söker en verksamhetsutvecklare mot lokal nivå!

Vi söker en verksamhetsutvecklare mot lokal nivå!

Är du samhällsintresserad? Vill du jobba med att stärka och utveckla våra distrikt och avdelningar organisatoriskt och strategiskt? Då ska du söka jobbet som verksamhetsutvecklare mot lokal nivå!

Centerpartiets Ungdomsförbund är en politisk organisation tätt knuten till Centerpartiet. CUF arbetar för att stärka ungas engagemang i samhället, för att tillsammans skapa en bättre framtid. Detta gör vi genom att bedriva politiskt arbete, anordna utbildningar, synas i media, opinionsbilda och stärka vår organisation. Vi jobbar dels nationellt med detta, men framför bygger organisationen på den verksamhet som bedrivs av ideella krafter på distrikts- och avdelningsnivå. Nu söker vi medarbetare som vill jobba med att stärka vårt arbete på lokal nivå! Vi söker dig som är väl förtrogen med CUF:s politik och organisation, och som delar Centerpartiets grundläggande värderingar, även om du kanske inte är medlem hos oss idag.

Som verksamhetsutvecklare jobbar du med att finnas som stöd för alla våra distrikt och avdelningar i deras utvecklingsarbete av den egna verksamheten. Detta tar främst formen av uppsökande kontakt för organisatoriskt och strategiskt stöd, samt hjälp med medlemsvård. Du kommer också ta ett stort ansvar för administreringen av vårt medlemsregister. Tjänsten innebär heltid och utgår från Stockholm, varifrån du också kommer utföra huvuddelen av arbetet. Kontakten och stödet till distrikten sker i första hand via distans. Arbetet kommer till stor del att handla om att inspirera och hjälpa de lokala styrelserna att växa och få ut mer av sin verksamhet.

Vi söker dig som

  • har erfarenhet av organisatoriskt och idémässigt arbete i CUF eller annan liknande organisation
  • har lätt att samarbeta med andra människor
  • är initiativrik, noggrann och strukturerad
  • är positiv och ansvarstagande

Meriterande är engagemang inom CUF eller annan liknande organisation, samt om du har tidigare erfarenheter av att ha jobbat med medlemsregister.

Lön: Individuell lönesättning tillämpas

Tillträde: 6 maj 2019, eller enligt överenskommelse

Intervjuperiod: 9-12 april 2019

Sista ansökningsdag: 7 april 2019

Ytterligare information om tjänsten fås från generalsekreterare Märta Martin-Åkesson, mail: marta.martin-akesson@centerpartiet.se, tel. 0073-046 86 81,

Sänd dina ansökningshandlingar till e-post: marta.martin-akesson@centerpartiet.se