• / Nyheter
  • / Johanna blir ny Generalsekreterare hos CUF!

Johanna blir ny Generalsekreterare hos CUF!

Den 25 juni kommer Johanna Hedlund börja jobba som generalsekreterare hos CUF. Johanna kommer då jobba tillsammans med Märta (nuvarande generalsekreterare) till och med förbundsstämman augusti, för att sedan ta över tjänsten helt.

Johanna har ett mångåringt engagemang inom CUF, där hon bland annat varit ordförande i CUF Dalarna, och har sedan dess även utbildat sig till personalvetare. Detta är erfarenheter som vi tror kommer komma väl tillpass på kontoret.

"Hej bästa CUF!

Mitt namn är Johanna Hedlund, jag är en 24 årig dalkulla som idag befinner sig i Västerbottens metropol Umeå. Just nu håller jag på att avsluta mina universitetsstuider i personalvetenskap och om lite drygt en månad är det alltså dags för ett nytt äventyr då jag efterträder Märta som generalsekreterare för världens bästa ungdomsförbund. CUF är en organisation som i många år har legat mig väldigt varmt om hjärtat och det är ett privilegium att få möjligheten att på heltid få delta i förbundets fortsatta utveckling. Jag ser så enormt mycket fram emot framtiden i CUF och att ta an alla de möjligheter och utmaningar som ligger framför oss.

Vi ses i sommar!"